3 razloga zašto izabrati Heaven Spa hidromasažnu kadu
28 svibnja, 2020

Bilo da već posjedujete hidromasažnu kadu ili želite postati ponosan vlasnik jedne sada je idealno vrijeme za to. Nakon cijele situacije koja nas je pogodila opet smo tu za vas od kupnje do relaizacije.

1. KVALITETA

Heaven Spa Hidromasažne kade napravljene su kako bi omogućile izvanredno iskustvo kroz vrhunski dizajn i visokokvalitetne materijale. Promišljeni dizajni sjedala nude vrhunsku udobnost ljudima svih visina i veličina, dok svestrani mlazni sustavi pružaju umirujuće olakšanje umornim mišićima. Inovativne značajke kao što su opcijski ugrađeni zabavni sustavi i intuitivne kontrole čine da sjedenje u vruću kadu bude zabavno i opuštajuće iskustvo.

Hidromasažne kade također su izgrađena da traju, koristeći visokokvalitetne materijale i stručnu konstrukciju.

2. JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE 

Heaven Spa hidromasažne kade pružaju izvanrednu vrijednost štedeći vam vrijeme i novac. Kako bi se voda mogla koristiti u kružnom toku, bakterije, gljivice i uzročnici bolesti moraju uginuti. UV dezifenkcija nije dovoljna, ako klor nije dodan. Zato koristimo ozon, koji je jedan od najskupljih postupaka. Ozon je molekula, koja se sastoji od tri atoma kisika. Kada ozon dođe u kontakt sa navlaženim materijalom prenosi atom na ovaj materijal. Na taj način bakterije oksidiraju, masnoća tijela i druge nečistoće se spaljuju. Pozitivna nuspojava je da na taj način ne nastaju štetne tvari.

3. PRILAGOĐENE VAŠIM POTREBAMA

Jedna od stvari koje vlasnici vrućih kupki  najviše vole je to da postoji spa veličina koja odgovara svim potrebama. Od intimnih kada za dvije do tri osobe do modela za sedam i više osoba.

Zbog Covida smo i mi bili u nemogućnosti odrađivati posao, ali sada smo opet sa vama.

Pogledajte neke od naših radova koje smo odradili nakon teških situacija koje su  nas pogodile i kako smo uklopili hidromasažne kade i saunu u sami prostor.

Vas Heaven Spa Tim!

 

kONTAKTIRAJ NAS!

Za sva pitanja, ispunite kontakt obrazac u nastavku ili nam se javite putem emaila ili telefona.
Ukoliko se javljate putem kontakt obrasca, odgovoriti ćemo na Vaš upit unutar 24 sata od primitka.

10 + 13 =