O nama

Prodaja i servis hidromasažnih kada, sauna i wellness opreme

Heaven Spa

Heaven Spa je tvrtka koja je osnovana nakon višegodišnjeg rada s klijentima kojim su tražili vrhunsku uslugu na jednom mjestu. Vrhunska kvaliteta svih naših proizvoda Europskog porijekla obogatili su sadržaj mnogih kuća, vila, stanova, hotela; wellnessa diljem Hrvatske.

Svaka Heaven Spa hidromasažna kada dizajnirana je kako bi poboljšala vaš životni stil i ponudila bolji način brige o sebi, a dizajnirana je za pružanje napredne hidroterapije u kombinaciji s patentiranom mlaznom tehnologijom koja pruža uistinu jedinstveno iskustvo vruće kupke. Od masažnih kupki do parnih tuš kabina, svaki Heaven Spa proizvod razvijen je kako bi potaknuo najbolji osjećaj dobrobiti, pružajući pravi jedinstveni doživljaj.

Našom širokom ponudom wellness i spa proizvoda želimo ponuditi našim kupcima čistu opuštenost, u najvišoj kvaliteti, ali po povoljnim cijenama!

Wellness je naša strast
Već skoro 10 godina slijedimo naš cilj gdje želimo ponuditi vama fascinantne trenutke opuštanja koji vas obogaćuju mentalno, duhovno i fizički. Uz vlastitu saunu, parnu kupelj ili infracrvenu kabinu, ne samo da se možete opustiti, nego i podržati svoje zdravlje.

Klijenata

Projekata

Artikala

Ispijenih kava

“JETS: ON

STRESS: OFF.”

NAŠ zadatak

Zadovoljan klijent koji prilikom kupnje jednog od naših proizvoda ima zagarantiran servis i brzu uslugu, pogotovo tijekom boravka gostiju u turizmu gdje priskačemo u pomoć u kriznim situacijama.

NAŠA VIZIJA

Postati najveća tvrtka u Republici Hrvatskoj koja ima sve usluge na jednom mjestu što se tiče prodaje, servisiranja, održavanja i projektiranja wellness oaza. Nudimo stručne savjete temeljene na našem iskustvu te ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja putem telefona ili na licu mjesta.

Vrhunski proizvod, vrhunska cijena, vrhunska usluga je sve što želimo i čemu težimo.

NAŠA MISIJA

Svim našim klijentima nudimo vrhunsku uslugu gdje osiguravamo brzu isporuku proizvoda. Pokušavamo izbjeći dugo vrijeme čekanja i uzeti u obzir željene datume isporuke. U cijeloj Hrvatskoj pružamo brzu pomoć ako se pojave problemi ili vam je potrebna naša podrška. Na zahtjev možemo voditi računa o godišnjem održavanju za vas. 

Life is simple. Just add water.

kONTAKTIRAJ NAS!

Za sva pitanja, ispunite kontakt obrazac u nastavku ili nam se javite putem emaila ili telefona.
Ukoliko se javljate putem kontakt obrasca, odgovoriti ćemo na Vaš upit unutar 24 sata od primitka.

5 + 7 =